Podcastinterview met onze oprichtster Ellen Vesters

6 juni 2023

Afgelopen september was Nishant Jain aka the Sneaky Artist van de geweldige SneakyArt Podcast op bezoek in Nederland en nodigden we hem uit om naar Utrecht te komen voor een sketch meet. Met een klein groepje spraken we af in de schaduw van de Dom. Het werd een geweldige inspirerende middag, waarbij we zelfs andere schetsers van over de hele wereld tegenkwamen.
Nishant deed een experiment met het opnemen van gesprekken tijdens zijn reis en plaatste een kort fragment van zo’n gesprek met Ellen Vesters online in zijn community omgeving. Een maand later werd het gesprek via zoom voortgezet (3 uur lang!) en dit interview is nu voor iedereen te beluisteren.
Veel plezier en laat ons weten wat je ervan vindt!

Beluisteren via spotify: https://open.spotify.com/episode/5rnTialEy44G1dog1rayyE

@thesneakyartist: “De Utrechtse schetser, illustratrice en docente Ellen Vesters spreekt over de design-thinking benadering van het leven en alle dingen die ze doet. Na een praktijk als psycholoog en een MA in Illustratie, richtte Ellen Venster Academy op om les te geven in illustratie.
Nishant deelt ook het verhaal over hoe hij per ongeluk kunstenaar werd toen hij probeerde schrijver te worden nadat hij was gestopt met zijn PhD-programma in neurowetenschappen. Als je je hebt afgevraagd of je die ene grote sprong in je leven zult maken, dan is dit gesprek voor jou!”

agenda venster academy creatieve cursussen en illustratieopleidingen in utrecht
Vacature Raad van Wijzen voor Venster academie voor illustratie en narratief in utrecht